(19/12) (DavidSánchez)

ISP

Com hem introduit abans, ISP es una emprsa que es dedica a conectar a internet la línia telefònica dels usuaris i/o xarxes diferents i independents.
ISP ofereix un servei amb els que els usuaris podem conectarse a internet; en un principi, l'accès es realitzava através de Pc's amb mòdems i el medi de trasmisió era la línia de cobre de la xarxa telefònica (fet que permitia aprofitar l'estructura de comunicacions ja creada i implantada per les empreses de telefonia). Però gracies al desenvolupament tecnològic, l'accès internet actual es pot realitzar des de d'una amplia gamma de dispositius. Tan telèfons mòvils, PDA's o portàtils amb les seves tecnologies inalàmbirques de trasmisió de dades (GPRS, Wi-Fi, GSM, WAP, etc.) han revolucionat l'accès a internet. Per tant, els ISP s'han hagut d'adaptar al aquestes tecnologies actuals.
A més a més, les conexions telefòniques inalàmbriques també ofereixen accès a internet a traves de línies de letevisió per cable i de les trasmisions de la TDT (televisió Digital Terrestre) i per a mi el més destacable i que pot donar unes prestacions realment millors es la PLC (que es la conexió a traves de les empreses elèctriques), però encara esta en fase de proves.

GSM - WAP - Wi-Fi


Página Principal